Туристи ће стизати чартер летовима

В. Г.
Туристи ће стизати чартер летовима

Бањалука - Више од стотину атрактивних садржаја припремљено је за програм манифестације “Прољеће у Бањалуци”, у настојању да у град на Врбасу буде привучен што већи број туриста. Закључено је то у петак на сједници Организационог одбора смотре, која ће се одвијати од 8. априла до 15. јуна.

- Припремљени су изузетни атрактивни садржаји. Циљ је да у том периоду буде повећан број догађаја, да град живи, да наши грађани имају више садржаја у понуди и да нам долазе гости и туристи у вријеме кад је наш град најљепши - саопштено је из Градске управе.

Наглашено је да је једна од важних новина овогодишње манифестације и то што ће у Бањалуку, први пут, чартер летом долазити туристи из Београда и то у организованим викенд турама по изузетно примамљивим цијенама. Оне ће доводити и госте на све популарнији “Ћевап фест”, који ће бити одржан од 31. маја до 2. јуна и полумаратонске трке.

- Осим тога, већ је уговорен низ концерата познатих музичара, као што су Здравко Чолић, Жељко Самарџић, Никола Роквић, Кемал Гекић, Саша Матић, Мерима Његомир, “Оне три” те неколико џез концерата. Издвојили бисмо такође и Други фестивал цвијећа те неколико манифестација за младе, као што су, на примјер, дигитална конференција “Конверзија”, али и Прва конференција ди-џејева - рекли су у Градској управи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана