Отказана сједница Скупштине и Фестивал цвијећа

А. С.
Отказана сједница Скупштине и Фестивал цвијећа
Отказана сједница Скупштине и Фестивал цвијећа

Бањалука - Због ванредне ситуације која је проглашена у шест мјесних заједница одлучено је да предстојећи Фестивал цвијећа и 32. сједница градске Скупштине буду отказани, а нови термини биће накнадно одређени.

Предсједник Скупштине града Зоран Талић рекао је да је због ситуације настале усљед пораста нивоа водотокова на подручју града одлучено да сједница, која је требало да буде одржана данас, буде помјерена и да сви одборници треба да буду уз грађане.

- Због пораста водостаја Врбаса и Врбање и њихових притока, као и саме ситуације у граду, донио сам одлуку у складу са пословником и у договору са градоначелником Игором Радојичићем, да одгодимо сједницу Скупштине града, а нови термин биће утврђен у наредном периоду - поручио је Талић.

Други бањалучки Фестивал цвијећа, који је требало да буде одржан од 17. до 19. маја, такође је отказан, а организатори су рекли да ће нови термин бити одређен накнадно.

- Због новонастале ситуације сматрали смо да је боље отказати фестивал, него га одржати у оваквим околностима - поручили су из Градске управе.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана