Прво “поспремање” града 28. септембра

Дајана Врањеш
Прво “поспремање” града 28. септембра

Бањалука - Тим за мале интервенције, уз подршку Градске управе, позвао је грађане да се активно укључе и предложе пројекте који би били уврштени у план уређења града за идућу годину.

Тим за мале интервенције позвао је суграђане да све евентуалне приједлоге, са графички назначеном локацијом и приједлогом интервенције, пошаљу путем електронске поште на сљедеће адресе: [email protected] и [email protected]

- Реализација првог овогодишњег пројекта малих интервенција планирана је за 28. септембар, као велика радна акција поспремања града, у којој ће моћи да учествују сви наши суграђани. Град и Тим за мале интервенције овим путем позивају све грађане и друштвено одговорне компаније да се прикључе и учествују у овој акцији - саопштили су из Градске управе.

“Мале интервенције” су јединствен пројекат у Републици Српској, али и шире и који ће се бавити естетским, културолошким, туристичким и функционалним уређењем појединих простора у граду.

До краја године биће реализовано пет малих интервенција, и то акција поспремања града, изградња “смол скејл” на платоу код Правног факултета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана