Suturlija postaje park prirode

Suturlija postaje park prirode

Banjaluka - Predsjednik Skupštine grada Zoran Talić pokrenuo je inicijativu da kanjon rječice Suturlije postane park prirode i novo atraktivno izletište, koje bi privlačilo veliki broj turista i građana. U tome mu se pridružila i grupa zaljubljenika u prirodu i rekreativaca.

18.04.2019 14:28 Aleksandar Stojanović

Žele pristaništa za dajak čamce

Žele  pristaništa za dajak čamce

Banjaluka - Udruženje građana “Banjalučani za svoj grad” nakon dobijanja odobrenja od Gradske uprave o izgradnji replike stare fontane iz parka “Petar Kočić”, odlučilo je da inicira izgradnju pristaništa za dajak čamce. Potvrdio je to predsjednik udruženja Naum Golić.

18.04.2019 13:29 D. B.

Matični ured

Matični ured

Rođeni: Luka Stanojević, sin Aleksandra i Aleksandre; Marija Subašić, kći Radovana i Zorane; Tibor Vojinović, sin Aleksandra i Biljane; Andrej Bojić, sin Dražena i Nede;

17.04.2019 18:00 Glas Srpske

Grad odustao od parcela na kojima su barake u Lazarevu

Grad odustao od parcela na kojima su barake u Lazarevu

Banjaluka - Korisnici baraka u Lazarevu nakon 50 godina moći će da se u zemljišnim knjigama upišu kao vlasnici i stambenih objekata i okućnica, čime će, poslije višegodišnje neizvjesnosti, biti riješen najveći problem stanovnika ovog naselja.

17.04.2019 14:28 Dejana Bratić

Rođeni & vjenčani

Rođeni & vjenčani

Rođeni: Teodora Rauković, kći Pante i Sanje; Dunja Brnić, kći Duška i Nikoline; Stefan i Sofija Ćulum, sin i kći Nikole i Maje;

16.04.2019 18:00 Glas Srpske

Kad biljke procvjetaju, alergije napadaju

Kad biljke procvjetaju, alergije napadaju

Banjaluka - Proljeće donosi listanje i cvjetanje biljaka, ali i alergije na polen koje uzrokuju brojne zdravstvene smetnje kod osoba svih uzrasta. Mnogi i ne znaju da su alergični misleći da zbog simptoma poput šmrcanja, kijanja i kašljanja, peckanja i svraba nosa imaju grip ili prehladu.

16.04.2019 16:02 Vanja Gajić

Završetak Zelenog mosta tek u maju

Završetak Zelenog mosta tek u maju

Banjaluka - Zeleni most još nije završen iako je, prema ugovoru, predviđeni rok za njegov završetak bio 15. aprila, a gradonačelnik Igor Radojičić je rekao da će zbog toga izvođač radova morati da plati penale.

16.04.2019 15:15 nezavisne.com

Riješen problem baraka u naselju Lazarevo

Riješen problem baraka u naselju Lazarevo

Banjaluka - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičć rekao je danas da će stanovnici takozvanih baraka u naselju Lazarevo moći da se u zemljišnim knjigama upišu kao vlasnici i stambenih objekata i okućnice, čime će, poslije višegodišnje neizvjesnosti, biti riješen najveći problem ...

16.04.2019 13:36 Srna

Vrbas, Kastel i Borac na viber aplikaciji

 Vrbas, Kastel i Borac  na viber aplikaciji

Banjaluka - Pobjednik konkursa za izradu viber stikera na temu Banjaluka Srđan Zrnić, drugo mjesto pripalo je Aleksandri Marić i Irmi Beširević, dok je trećeplasirana bila Milijani Savanović.

16.04.2019 13:21 I. K.

Radojičić: Za nazive firmi oba pisma ravnopravna

Radojičić: Za nazive firmi oba pisma ravnopravna

Banjaluka - Privrednici u Banjaluci mogu birati da li će nazive firmi pisati ćirilicom ili latinicom jer je Ustavom Republike Srpske definisano da su oba ova pisma ravnopravna, izjavio je Srni gradonačelnik Igor Radojičić.

16.04.2019 11:32 Srna
1                        

© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica