У припреми трпеза за Православну нову годину

А. С.
У припреми трпеза за Православну нову годину

Бањалука - Након успјешно организованог новогодишњег и божићног ручка, хуманитарно удружење “Мозаик пријатељства” организује дружење и свечану трпезу за све своје кориснике поводом Православне нове године.

Предсједник удружења Мирослав Субашић још једном позива све људе добре воље да свесрдно и несебично подрже и ову акцију.

- Нама је свака помоћ добродошла, јер желимо да онима који нису у могућности пружимо најбоље услове и да им приближимо дух празника, па позивам све донаторе и хумане људе да нас подрже у овој акцији - рекао је Субашић.

Дружења која су организована за Нову годину и Божић најбоља су потврда рада удружења и подстицај за даљи рад. Том приликом у два наврата за више од 300 корисника су обезбијеђени пакети основних животних намирница, а у свечаној атмосфери, уз богату трпезу и музику су дочекали празнике.

- Иза нас су двије успјешне акције које не би биле могуће без несебичне подршке волонтера и донатора. Драго нам је да су људи увидјели значај оваквих догађаја, јер све већи број грађана се сјети нашег удружења и, поред своје, припреме храну и за кориснике удружења - истиче Субашић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана