Потребна помоћ за припрему празничне трпезе

А. С.
Потребна помоћ за припрему празничне трпезе

Бањалука - Након успјешно организованог новогодишњег ручка на којем је било више од 300 суграђана, Хуманитарно удружење “Мозаик пријатељства” за све кориснике припрема и ручак за Бадњи дан.

Предсједник удружења Мирослав Субашић рекао је да су припреме у пуном јеку и да је свака донација добродошла.

- Позивамо све грађане и људе добре воље, када буду припремали ручак за своју породицу, да се сјете и “Мозаика пријатељства”, како бисмо дух божићних празника приближили најугроженијима - рекао је Субашић.

Сви корисници, волонтери и активисти удружења су прошлу годину испратили на најбољи могући начин, јер је подијељено више од 200 пакетића, а старији корисници су уз пјесму, музику и забаву дочекали нову 2019. годину.

- Атмосфера је заиста била сјајна, јер је подијељено више од 300 пакета хране, а уз помоћ донатора обезбијеђена је и богата трпеза на којој су се нашли сарма, чорба, колачи, пите и све оно што приличи новогодишњем ручку - навео је Субашић.

Додао је да су се за добро расположење побринули професионални музичари, на чије тактове нису остали имуни ни они најстарији, па су скоро сви плесали и уживали у празничној атмосфери.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана