Мјештани дијела Сарачице кубуре са мрачним улицама

М. В.
Мјештани дијела Сарачице кубуре са мрачним улицама

Бањалука - Мјештани дијела Сарачице жале се да им недостаје јавна расвјета, а муку муче и са излијевањем оборинских вода.

О овом проблему је на посљедњој сједници локалног парламента говорио и одборник СНСД-а Стојан Вукајловић у нади да ће се ускоро наћи рјешење. Он је истакао да све иде споро, те да се томе мора приступити много озбиљније. Када је ријеч о јавној расвјети, Вукајловић је казао да је проблем то што поступак спровођења јавне набавке траје два мјесеца.

- Добио сам информацију да се ради о великом квару, не знам шта је у питању, па да се не може ријешити тако дуго - рекао је Стојан Вукајловић.

Он додаје да је одвод оборинских вода према Црквени приоритетан проблем који се мора ријешити. Према његовим ријечима, неопходно је додати сливнике уз саобраћајницу, те на тај начин каналисати воду ка ријеци.

- Проблем представља и чишћење корита ријеке Црквене, која никада није квалитетно очишћена, а дешава се да направи проблеме, посебно у доњем дијелу код Основе школе "Свети Сава" - додао је Вукајловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана