Igra i pjesma najljepša čestitka za 22. april

I. K.
Igra i pjesma najljepša čestitka za 22. april

Banjaluka - Proslavi 22. aprila, Dana grada, pridružili su se i mališani gradskih vrtića, koji su tradicionalno i ove godine priredili manifestaciju “Najmlađi voljenom gradu”. U muzičkom paviljonu parka “Petar Kočić” priredbu su izvela djeca iz obdaništa “Tijana” i “Radost”. Poseban aplauz dobio je hor “Đurđevak” koji čine djeca iz svih gradskih vrtića.

Šef odsjeka za obrazovanje u Gradskoj upravi Ljubinka Dragojević kazala je da se svečanost organizovana sa ciljem da se pošalje poruka da vječno živi slobodarska Banjaluka.

- Mališani su bogatstvo ne samo grada i Republike Srpske, već cijelog svijeta, jer bez njih bi sve drugo bilo bezvrijedno. Ovim događajem djeca iz Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje su kao i prethodnih godina poželjela da svom gradu čestitaju rođendan - kazala je Dragojevićeva.

Pomoćnica direktora Centra za predškolsko vaspitanje Marijana Zrnić rekla je da je u bogatom programu događaja kojima se obilježava 22. april, ova manifestacija jedan od najljepših, jer djeca dijele svoju radost sa svima nama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana