“Грађанска патрола” затрпана пријавама: Игралишта на мети вандала

Б. С.
“Грађанска патрола” затрпана пријавама: Игралишта на мети вандала

Бањалука - На мети вандала све чешће су игралишта, а несавјесни појединци недавно су оштетили справе и реквизите за игру малишана у улицама Симе Матавуља и Вождовачкој.

Из Градске управе јуче су саопштили да су грађани путем “Грађанске патроле” протекле седмице пријавили оштећења на овим игралиштима, која ће, према најави Одјељења за комуналне послове, бити санирана послије избора извођача радова.

Грађани су путем ове апликације пријавили и да тротоари у Карађорђевој улици и на Булевару Живојина Мишића нису очишћени, па је надлежно одјељење издало налог “Чистоћи” да их почисти.

- Путем “Грађанске патроле” пријављено је и да су покварене свјетиљке јавне расвјете у улици патријарха Арсенија Чарнојевића, те је издат налог за поправку - додали су у Градској управи.

Комунална полиција је, по пријави грађана утврдила да је оштећен канализациони шахт на саобраћајници у Тузланској улици и о томе обавијестила надлежно предузеће “Водовод”. Такође, по пријави суграђана да су непрописно паркирана возила у улицама Раде Врањешевић, Владике Платона и Ђуре Ђаковића издати су прекршајни налози.

Из Градске управе позивају суграђане да што више користе ову апликацију и тако заједно са градском администрацијом рјешавају проблеме.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана