Град за­пошљава 15 ра­дни­ка

В. П.
Град за­пошљава 15 ра­дни­ка

Град­ска упра­ва ра­спи­са­ла је ју­че кон­курс за при­јем 15 но­вих ра­дни­ка, слу­жбе­ни­ка ко­ји ће би­ти отво­рен до 1. но­вем­бра.

Пре­ма ин­фор­ма­ци­ја­ма из кон­кур­са у Одјељење за оп­шту упра­ву при­ма се са­ра­дник за пру­жање по­мо­ћи гра­ђа­ни­ма, те је­дан за овје­ру по­тпи­са, ру­ко­пи­са и пре­пи­са. Одјељењу за прос­тор­но уре­ђење је по­тре­бан слу­жбе­ник за пра­вне по­сло­ве за ве­ли­ке ин­вес­ти­ци­оне обје­кте, а Одјељењу за ко­му­нал­не по­сло­ве за ре­кла­мне ме­ди­је. У кон­кур­су је на­ве­де­но да у Одјељењу за сао­бра­ћај и пу­те­ве при­ма­ју са­ра­дни­ка за еко­ном­ске по­сло­ве, а у Одјељењу за бо­ра­чко-ин­ва­лид­ску за­шти­ту два ра­дни­ка и то за еви­ден­ци­је, те за ка­те­го­ри­за­ци­ју и са­радњу са бо­ра­чким ор­га­ни­за­ци­ја­ма. Пре­ци­зи­ра­но је да је у Одјељењу за ло­кал­ни еко­ном­ски ра­звој и стра­те­шко пла­ни­рање по­тре­бан слу­жбе­ник за фор­ми­рање еви­ден­ци­је о имо­ви­ни гра­да те за адми­нис­тра­ти­вно-те­хни­чке по­сло­ве.

На­ве­де­но је да је у ка­би­не­ту пред­сје­дни­ка Скуп­шти­не гра­да по­тре­бан са­ра­дник за еко­ном­ске по­сло­ве, а у Град­ској упра­ви ку­рир и че­ти­ри чис­та­ча.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана