U Rekavicama otvoren vodovod, te pušteni javna rasvjeta i lokalni put

Srna
U Rekavicama otvoren vodovod, te pušteni javna rasvjeta i lokalni put

Banjaluka - U banjalučkoj Mjesnoj zajednici Rekavice jedan danas je otvoren vodovod, dužine dva kilometra, te puštena javna rasvjeta i asfaltiran put, dužine oko 400 metara.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je na području Rekavica ove godine bilo nekoliko poslova samo u oblasti vodosnabdijevanja, te da su planirana tri vodovoda, a da su dva realizovana.


"Jedan je na područjuu Rekavice-Blagojevići, drugi Rekavice-Sokolovac, a treći, gdje će biti ponovljen tender, je Rekavice-Banjice", rekao je Radojičić Srni.

Pored toga, dodao je on, na ovom području je rađeno na lokalnim putnim pravcima te rasvjeti tako što je lokalno stanovništvo istaklo svoje prioritete i grad Banjaluka je sa partnerima rješavao najbitnija pitanja u vezi sa infrastrukturom.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je Srni da je srećan što je dio tima koji je pomogao da se u Rekavicama obezbijedi javna rasvjeta u dužini od četiri kilometra.

"Ljudi su presrećni i treba ih zadržati na ovim prostorima, a ne da odlaze u gradove. Ovdje mogu da žive zadovoljno, samo im treba obezbijediti infrastrukturu koju grad ima, a zahvalan sam gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojićiću i njegovim saradnicima što to i čine", rekao je Špirić, koji je i nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana