Topli radijatori od danas u Banjaluci

Glas Srpske
Topli radijatori od danas u Banjaluci

Banjaluka - Eko Toplane Banjaluka d.o.o. Banjaluka od danas počinju sa grijanjem stambenih i poslovnih jedinica koje su na sistemu daljinskog grijanja.

“Tokom protekle sedmice završeno je punjenje sistema, a takođe, građani su prethodno pozvani da do 22. septembra završe sve radove na kućnim instalacijama, te da nam u slučaju curenja vode tokom punjenja instalacija prijave, kako bi bila spriječena materijalna šteta i instalacije osposobljene prije puštanja sistema u rad”, saopšteno je iz Eko Toplane Banjaluka.

Dodaju da zbog zbog manjih problema na distributivnoj mreži, koji su se pojavili nakon punjenja sistema pojedini dijelovi grada još uvijek nemaju grijanje.

“U svakom slučaju, sve tehničke ekipe su na terenu i rade na osposobljavanju mreže, zbog čega molimo korisnike za razumijevanje. Molimo i korisnike ukoliko primjete nedostatke u isporuci toplotne energije da nas kontaktiraju kako bismo iste otklonili u najkraćem vremenskom roku”, stoji u saopštenju.

Sva pitanja ili probleme koje građani imaju, a u cilju što bolje saradnje i pružanja kvalitetne usluge, Eko toplane su uvele besplatnu info liniju 0800 502 12 koja je aktivna za korisnike svakim radnim danom od 07.30 do 15.30, a korisnici mogu poslati i mail na [email protected] ili posjetiti Korisnički centar u ulici Bulevar vojvode Živojina Mišića 32. Sa ciljem redovnog informisanja korisnika, od nedavno je aktivan i web site www.ekotoplanebanjaluka.com.

“Osim toga, apelujemo na korisnike koji nisu izmirli svoja dugovanja u cilju što bolje saradnje, ali i funkcionisanja i pružanja kvlitetne usluge, da ih izmire u što kraćem roku”, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana