Rezervacije za najluđu no­ć u Banjaluci od 20 do 120 maraka

Dejana Bratić
Rezervacije za najluđu no­ć u Banjaluci od 20 do 120 maraka

Banjaluka - Oni koji planiraju da isprate staru godinu u jednom od kafića, klubova ili restorana za rezervaciju u ovim ugostiteljskim objektima uglavnom treba da izdvoje od 20 do 120 maraka.

Dobru zabavu u najluđoj noći obećavaju svi, a ono što nude za taj novac razlikuje se od mjesta od mjesta. Menadžeri ugostiteljskih objekata kažu da je potražnja za rezervacijama u punom jeku. U većini restorana odavno je počela jagma za mjestima, pa su zbog toga mnogi već u novembru odlučili da kupe karte. Slično je i u restoranu “Stara Ada” gdje su rekli da je više od pola mjesta rezervisano.

- Cijena karte je 100 KM, a za zabavu će biti zaduženi Marko Kozomara i “No koment bend”. U ovu cijenu je uračunata svečana večera, aperitiv i šampanjac. Zadovoljni smo zainteresovanošću, a potražnja je već počela u novembru - kazali su u ovom restoranu.

Oni koji se odluče za proslavu u vinskom baru “Provansa” za rezervaciju treba da izdvoje 50 KM.

- U posljednje dvije sedmice je posebno veliko interesovanje za rezervacije. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, meza i šampanjac u ponoć - rekli su ovom vinskom baru.

Ljubitelji starogradske muzike, po cijeni od 120 KM, mogu sebi da obezbijede doček Nove godine u restoranu “Mala Skadarlija”.

- Svi posjetioci moći će uživati uz bisere starogradske i narodne muzike, kao i gurmanske specijalitete. Konzumacija pića i hrane je neograničena - rekli su ovom restoranu.

U klubu “Drama” kažu da su cijene približno iste kao lani, te da su dobili veliki broj zahtjeva za rezervacije.

- Od proteklog mjeseca nam pristižu zahtjevi. Za zabavu će biti zadužen Dušan Kostrešević. Cijena ulaznice za muškarce je 50, a za dame 40 KM i u ovo su uključeni piće dobrodošlice i hrana - rekao je menadžer kluba “Drama” Boris Udovičić.

Oni koji se odluče za pabove, mjesto će moći da rezervišu u pabu “Debela Berta”, gdje će za zabavu biti zadužena grupa “Odeon”.

- Prezadovoljni smo potražnjom, zahtjeve za rezervaciju smo dobijali čak i prije formiranja ponude. Što se tiče cijena, rezervacije za žene su 40 KM, a za muškarce 50 KM. U cijenu je uračunato piće dobrodošlice i hrana - rekli su u “Debeloj Berti”.

U nekim lokalima još nije određena ponuda, a vlasnici kažu da će to najvjerovatnije biti učinjeno narednih dana.

- Očekujemo da će cijena rezervacije biti određena do kraja ove sedmice. Ne sumnjamo u lijep provod i dobru zabavu - rekli su u “Mek Tir” pabu.

I ove godine mnogi će 2019. dočekati u svojim domovima, a novogodišnju proslavu u gradu obilježiće tri velika koncerta. Prema programu, 30. decembra nastupiće Haris Džinović, u novogodišnjoj noći Željko Samardžić i Nikola Rokvić, dok će 1. januara Banjalučane i turiste iz cijelog regiona zabavljati Željko Joksimović.

Duže radno vrijeme

Ugostiteljski objekti smješteni van stambeno-poslovnih zgrada kolektivnog stanovanja od 15. decembra 2018. godine do 15. januara 2019. godine moći će da rade duže.

Prema zaključku koji je donio gradonačelnik Igor Radojičić ugostiteljski objekti radiće neograničeno 1, 2, 7. i 14. januara.

Ostalim danima restorani i kafići će raditi od sedam do jedan čas, a vikendom do dva, dok će ugostiteljski objekti sa znakom “zlatna kašika” fajront praviti sat kasnije. Noćni klubovi će moći da rade do četiri časa, a vikendom do pet.

Besplatan ulaz

U mnogim kafićima i klubovima biće organizovana proslava Nove godine, a ulaz neće biti naplaćivan.

Za ljubitelje rok muzike “Siti pab” obezbijedio je besplatan ulaz, a za zabavu biće zaduženi di-džej Koko i di-džej Džigi.

- Ulaz je besplatan, važno je samo da dođete ranije, oko 21 čas i tako rezervišete svoje mjesto - rekli su ovom pabu.

I u noćnom klubu “Bum bum rum” ulaz će biti besplatan za sve one koji se odluče da proslave Novu godinu u njemu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana