Raspisani pozivi za prodaju pokretne imovine u poslovnoj zoni Ramići-Banjaluka

Srna
Raspisani pozivi za prodaju pokretne imovine u poslovnoj zoni Ramići-Banjaluka

Banjaluka - Grad Banjaluka raspisao je danas dva javna poziva za prodaju pokretne imovine u Poslovnoj zoni “Ramići-Banjaluka”.

Jedan poziv se odnosi na prodaju preostale opreme u Poslovnoj zoni procijenjene vrijednosti 18.600 KM, dok se drugi ponovljeni javni poziv odnosi na prodaju rezervnih dijelova, uređaja i opreme procijenjene vrijednosti 175.000 KM.

Oba javna poziva otvorena su do 6. jula.

Pokretna imovina prodaje se u viđenom stanju, bez prava kupca na naknadnu reklamaciju na ispravnost, kompletnost i tehničke karakteristike.

Pravo učešća imaju sva domaća i strana pravna i fizička lica koja dostave pisane ponude, neposredno ili putem pošte, u roku utvrđenom ovim ponovljenim javnim pozivom.

Pokretna imovina koja je predmet prodaje nalazi se u Poslovnoj zoni “Ramići-Banjaluka”, a zainteresovani ponuđači je mogu razgledati radnim danima od 11.00 do 14.00 časova u toku trajanja ponovljenog javnog poziva.

Sve dodatne informacije za oba javna poziva zainteresovani mogu dobiti u prostorijama Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje - Odsjek za saradnju sa investitorima i poslovnu zonu, Ulica kralja Alfonsa 13 broj jedan ili na broj telefona 051/220-280.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana