Превирања у бањалучкој Скупштини града: СДС улази у коалицију са СНСД-ом?

Превирања у бањалучкој Скупштини града: СДС улази у коалицију са СНСД-ом? 21.10.2018 22:03 | nezavisne.com

Бањалука - Ако руководство Српске демократске странке прећутно или на било који начин дозволи коалицију са СНСД-ом на локалном нивоу у Бијељини, Добоју, Теслићу, спреман сам са градоначелником Бањалуке Игором Радојичићем да разговарам о свакој врсти сарадње која је у интересу грађана Бањалуке, написао је данас на свом Фацебоок профилу Александар Петковић, одборник СДС у Скупштини града Бањалука.

Он је за “Независне” потврдио да је спреман на срадњу са Игором Радојичићем, градоначелником Бањалуке јер жели да се објелодани шта се десило са Давидом Драгичевићем, односно да се расвијетли његово убиство.

"Живот на овим просторима зависи нам од рјешења тог случаја. За сарадњу сам у сваком облику која ће донијети добробит грађанима, а не појединцима. А друга страна поруке је за оне који желе да учествују у овоме и којима је првенствено циљ, говорим о политичким партијама које желе д аучествују у власти, односно, појединце које граде могућност своја штићења свога интереса", објаснио је Петковић и истакао да говори за челнике политичких партија које су се "дебело" обогатили свих ових година.

Да ће сутра бити занимљив дан у Скупштини града Бањалука, потврђује и незванична информација “ Независних” да Мишо Ковачевић, одборник Социјалистичке партије прелази у СНСД.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица