Попусти у трговинама и угоститељским објектима за Дан града

Срна
Попусти у трговинама и угоститељским објектима за Дан града

Бањалука - Бањалучки угоститељи и трговци одазвали су се позиву Градске управе да учествују у прослави 22. априла - Дана града, па ће грађани сутра и у недјељу у додатном дану куповине моћи да остваре одређене попусте у локалима и радњама смјештеним у ужем центру града.

Овај цјелодневни програм назван "Диван дан", који је заједничка иницијатива Градске управе и удружења трговаца и угоститеља Бањалука, омогућиће Бањалучанима да, уз одређене попусте, уживају и у музичким програмима који ће бити приређени угоститељским објектима, те у специфичним производима појединих пекара, саопштено је из Градске управе.


У договору са трговцима и угоститељима у недјељу, 22. априла, закључком градоначелника Бањалуке Игора Радојичића, трговински објекти правних лица и предузетника у улицама Веселина Маслеше, Бана Милосављевића, Јеврејској и Српској, те Робна кућа "Боска" моћи ће да раде од 8.00 до 19.00 часова.

Истог дана, у времену од 7.00 до 1.00 час послије поноћи, моћи ће да раде сви угоститељски објекти на подручју града Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана