Оживљава бивша Пећина у Бањалуци

nezavisne.com
Оживљава бивша Пећина у Бањалуци

Бањалука - Некадашњи популарни клуб "Пећина" ускоро ће бити понуђен под закуп под атрактивним условима, у циљу да се оживи овај простор који је првобитно имао намјену јавног склоништа.

У Градској управи Бањалука рекли су да се ради о добро познатом простору, који је у деценијама иза нас био ресторан и ноћни клуб, али је ван употребе већ дужи низ година.

"Објекат је у власништву града и својевремено је изграђен за потребе јавног склоништа. Ријеч је о објекту који годинама није у функцији, а у смислу пословног простора нуди разне могућности. Укупна површина склоништа је 722 квадратна метра", објаснили су у Градској управи.

У Одјељењу за локални економски развој и стратешко планирање кажу да овај простор нуди разне могућности, јер је осим угоститељства могуће организовати и друге дјелатности, као што је производња гљива или га, пак, користити као складиште и за сличне намјене.

"Генерално говорећи, циљ нам је да све градске просторе, укључујући и 'Пећину', који годинама нису у функцији понудимо заинтересованим улагачима и на тај начин не само да обезбиједимо средства за градски буџет, већ и те просторе ставимо у функцију и зауставимо њихово даље пропадање", закључили су у овом одјељењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана