Muzičke zvijezde obećale ludu zabavu u Banjaluci

Vesna Popović
Muzičke zvijezde obećale ludu zabavu u Banjaluci

Banjaluka - Odličan provod i tri noći za pamćenje uz nastupe regionalnih muzičkih zvijezda očekuje sve one koji će se na Trgu Krajine opraštati od stare i proslavljati dolazak Nove, 2018. godine.

Poručili su to juče na promociji novogodišnjeg programa od 30. decembra do 1. januara muzičari Dženan Lončarović, Lukijan Ivanović i Bojan Vasković iz „Leksington benda“ i gradonačelnik Igor Radojičić.

- Ovo je novi koncept proslave Nove godine. Za razliku od ranijih godina predviđena su tri dana koncerata i to predzadnji dan ove godine predviđen je za  nastup Ivane Peters i Sergeja Ćetkovića, za Novu godinu Lukijana Ivanovića, „Leksington benda“ i Nikole Rokvića a prvog dana 2018. godine Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića - kazao je Radojičić.

Bojan Vasković iz „Leksington benda“ nije želio da otkrije detalje nastupa.

- Planiramo malo drugačiji program nego na našim koncertima jer se radi o proslavi Nove godine i treba da bude više nego  veselo. Pozivam sve Banjalučane ali i ljude iz regiona da dođu na produžene praznike jer  vjerujem da će ta tri dana biti zabava za pamćenje - rekao je Vasković.

Zajedno sa „Leksington bendom“ u novogodišnjoj noći nastupiće i pjevač Lukijan Ivanović.

-  Drago mi je što ću kao Banjalučanin zajedno sa sjajnim kolegama biti dio slavlja i siguran sam da ćemo ima tri nezaboravne najluđe noći - kazao je Ivanović.

Dženan Lončarević je rekao da voli da pjeva u Banjaluci jer se tu osjeća kao kod kuće.

- Ono što spremamo je luda žurka i dobar provod.  Pozivam sve koji mogu da dođu i budu dio bar jedne noći jer sam siguran da će uživati - kazao je Lončarević.

Radojičić je još dodao da su planirane brojne manifestacije od 1. decembra do 15. januara.

-  Konceratima smo željeli da Banjaluka bude regionalni centar koji će privući turiste. Siguran sam da će kao što ljudi sa estrade kažu biti ludilo - dodao je Radojičić.

Objasnio se nastupom regionalnih zvijezda nastojao privući što veći broj gostiju iz Slovenije, Srbije i Hrvatske.

- Hotelijeri kažu da je teško naći slobodan ležaj i time već postižemo željeni rezultat. Biće puno posla i za ugostitelje, taksiste... - naveo je Radojičić.

Zahvalio je sponzorima koji su pomogli proslavu a to su: m:tel, „Banjalučka pivara“, Unikredit banka, Šparkase, hotel „Vidović“, „Škoda“ i Elta kabel. 

Mjerenje buke

Igor Radojičić rekao je da će se za vrijeme novogodišnjih praznika mjeriti buka u gradu.

- Nova odluka koja reguliše to pitanje trebalo bi da bude gotova 15. februara i do tada komunalna policija će biti na terenu i skupljati podatke koji će nam biti osnova za njeno formiranje - kazao je Radojičić.

Koncerti za novogodišnje praznike

30. decembar

Ivana Peters

Sergej Ćetković

31. decembar

Lukijan Ivanović

„Leksington bend“

Nikola Rokvić

1. januar

Toni Cetinski

 Dženan Lončarević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana