Музичке звијезде обећале луду забаву у Бањалуци

Музичке звијезде обећале луду забаву у Бањалуци 29.11.2017 13:26 | Весна Поповић

Бањалука - Одличан провод и три ноћи за памћење уз наступе регионалних музичких звијезда очекује све оне који ће се на Тргу Крајине опраштати од старе и прослављати долазак Нове, 2018. године.

Поручили су то јуче на промоцији новогодишњег програма од 30. децембра до 1. јануара музичари Џенан Лончаровић, Лукијан Ивановић и Бојан Васковић из „Лексингтон бенда“ и градоначелник Игор Радојичић.

- Ово је нови концепт прославе Нове године. За разлику од ранијих година предвиђена су три дана концерата и то предзадњи дан ове године предвиђен је за  наступ Иване Петерс и Сергеја Ћетковића, за Нову годину Лукијана Ивановића, „Лексингтон бенда“ и Николе Роквића а првог дана 2018. године Тонија Цетинског и Џенана Лончаревића - казао је Радојичић.

Бојан Васковић из „Лексингтон бенда“ није желио да открије детаље наступа.

- Планирамо мало другачији програм него на нашим концертима јер се ради о прослави Нове године и треба да буде више него  весело. Позивам све Бањалучане али и људе из региона да дођу на продужене празнике јер  вјерујем да ће та три дана бити забава за памћење - рекао је Васковић.

Заједно са „Лексингтон бендом“ у новогодишњој ноћи наступиће и пјевач Лукијан Ивановић.

-  Драго ми је што ћу као Бањалучанин заједно са сјајним колегама бити дио славља и сигуран сам да ћемо има три незаборавне најлуђе ноћи - казао је Ивановић.

Џенан Лончаревић је рекао да воли да пјева у Бањалуци јер се ту осјећа као код куће.

- Оно што спремамо је луда журка и добар провод.  Позивам све који могу да дођу и буду дио бар једне ноћи јер сам сигуран да ће уживати - казао је Лончаревић.

Радојичић је још додао да су планиране бројне манифестације од 1. децембра до 15. јануара.

-  Концератима смо жељели да Бањалука буде регионални центар који ће привући туристе. Сигуран сам да ће као што људи са естраде кажу бити лудило - додао је Радојичић.

Објаснио се наступом регионалних звијезда настојао привући што већи број гостију из Словеније, Србије и Хрватске.

- Хотелијери кажу да је тешко наћи слободан лежај и тиме већ постижемо жељени резултат. Биће пуно посла и за угоститеље, таксисте... - навео је Радојичић.

Захвалио је спонзорима који су помогли прославу а то су: м:тел, „Бањалучка пивара“, Уникредит банка, Шпаркасе, хотел „Видовић“, „Шкода“ и Елта кабел. 

Мјерење буке

Игор Радојичић рекао је да ће се за вријеме новогодишњих празника мјерити бука у граду.

- Нова одлука која регулише то питање требало би да буде готова 15. фебруара и до тада комунална полиција ће бити на терену и скупљати податке који ће нам бити основа за њено формирање - казао је Радојичић.

Концерти за новогодишње празнике

30. децембар

Ивана Петерс

Сергеј Ћетковић

31. децембар

Лукијан Ивановић

„Лексингтон бенд“

Никола Роквић

1. јануар

Тони Цетински

 Џенан Лончаревић© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица