Музичке звијезде обећале луду забаву у Бањалуци

Весна Поповић
Музичке звијезде обећале луду забаву у Бањалуци

Бањалука - Одличан провод и три ноћи за памћење уз наступе регионалних музичких звијезда очекује све оне који ће се на Тргу Крајине опраштати од старе и прослављати долазак Нове, 2018. године.

Поручили су то јуче на промоцији новогодишњег програма од 30. децембра до 1. јануара музичари Џенан Лончаровић, Лукијан Ивановић и Бојан Васковић из „Лексингтон бенда“ и градоначелник Игор Радојичић.

- Ово је нови концепт прославе Нове године. За разлику од ранијих година предвиђена су три дана концерата и то предзадњи дан ове године предвиђен је за  наступ Иване Петерс и Сергеја Ћетковића, за Нову годину Лукијана Ивановића, „Лексингтон бенда“ и Николе Роквића а првог дана 2018. године Тонија Цетинског и Џенана Лончаревића - казао је Радојичић.

Бојан Васковић из „Лексингтон бенда“ није желио да открије детаље наступа.

- Планирамо мало другачији програм него на нашим концертима јер се ради о прослави Нове године и треба да буде више него  весело. Позивам све Бањалучане али и људе из региона да дођу на продужене празнике јер  вјерујем да ће та три дана бити забава за памћење - рекао је Васковић.

Заједно са „Лексингтон бендом“ у новогодишњој ноћи наступиће и пјевач Лукијан Ивановић.

-  Драго ми је што ћу као Бањалучанин заједно са сјајним колегама бити дио славља и сигуран сам да ћемо има три незаборавне најлуђе ноћи - казао је Ивановић.

Џенан Лончаревић је рекао да воли да пјева у Бањалуци јер се ту осјећа као код куће.

- Оно што спремамо је луда журка и добар провод.  Позивам све који могу да дођу и буду дио бар једне ноћи јер сам сигуран да ће уживати - казао је Лончаревић.

Радојичић је још додао да су планиране бројне манифестације од 1. децембра до 15. јануара.

-  Концератима смо жељели да Бањалука буде регионални центар који ће привући туристе. Сигуран сам да ће као што људи са естраде кажу бити лудило - додао је Радојичић.

Објаснио се наступом регионалних звијезда настојао привући што већи број гостију из Словеније, Србије и Хрватске.

- Хотелијери кажу да је тешко наћи слободан лежај и тиме већ постижемо жељени резултат. Биће пуно посла и за угоститеље, таксисте... - навео је Радојичић.

Захвалио је спонзорима који су помогли прославу а то су: м:тел, „Бањалучка пивара“, Уникредит банка, Шпаркасе, хотел „Видовић“, „Шкода“ и Елта кабел. 

Мјерење буке

Игор Радојичић рекао је да ће се за вријеме новогодишњих празника мјерити бука у граду.

- Нова одлука која регулише то питање требало би да буде готова 15. фебруара и до тада комунална полиција ће бити на терену и скупљати податке који ће нам бити основа за њено формирање - казао је Радојичић.

Концерти за новогодишње празнике

30. децембар

Ивана Петерс

Сергеј Ћетковић

31. децембар

Лукијан Ивановић

„Лексингтон бенд“

Никола Роквић

1. јануар

Тони Цетински

 Џенан Лончаревић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана