Igor Radojičić promovisao grad u Ljubljani

ATV
Igor Radojičić promovisao grad u Ljubljani

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas je u Ljubljani promovisao novogodišnji program pod motom “Banjaluka te zove” i istakao da je najveći grad Republike Srpske pripremio najbolji program u regionu, sa tri noći velikih koncerata popularnih pjevača.

Radojičić je, zajedno sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, pozvao građane Slovenije da novogodišnje praznike provedu u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave. 

“Ako već niste odlučili gdje ćete za Novu godinu, vaš izbor može biti Banjaluka. Dobrodošli ste u naš grad, ovom ili bilo kojom drugom prilikom”, poručio je Radojičić.

On je istakao da su gosti iz Slovenije, zajedno sa gostima iz Srbije, najčešći u Banjaluci. 

“Naš grad je blizu, a cijene su povoljne za goste iz Slovenije. Banjaluka ima lijep i bogat kulturni život, te odličnu gastronomsku ponudu”, naglasio je Radojičić. 

On je naveo da će u Banjaluci 30. decembra nastupiti Haris Džinović, u novogodišnjoj noći Željko Samardžić i Nikola Rokvić, a 1. januara Banjalučane i turiste iz cijelog regiona zabavljaće Željko Joksimović. 

“To su popularni pjevači i ovdje, jer smo vodili računa i o gostima iz Slovenije. Grad ima i niz zimskih događanja na više lokacija”, naglasio je Radojičić. 

On je rekao da su organizovani mali sajmovi sa kućicama, što se može vidjeti i u Ljubljani. 

Radojičić je dodao da je već teško naći mjesto u hotelima, te je preporučio svima koji planiraju dolazak da što prije rezervišu smještaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana