Игор Радојичић промовисао град у Љубљани

ATV
Игор Радојичић промовисао град у Љубљани

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић данас је у Љубљани промовисао новогодишњи програм под мотом “Бањалука те зове” и истакао да је највећи град Републике Српске припремио најбољи програм у региону, са три ноћи великих концерата популарних пјевача.

Радојичић је, заједно са градоначелником Љубљане Зораном Јанковићем, позвао грађане Словеније да новогодишње празнике проведу у Бањалуци, саопштено је из бањалучке Градске управе. 

“Ако већ нисте одлучили гдје ћете за Нову годину, ваш избор може бити Бањалука. Добродошли сте у наш град, овом или било којом другом приликом”, поручио је Радојичић.

Он је истакао да су гости из Словеније, заједно са гостима из Србије, најчешћи у Бањалуци. 

“Наш град је близу, а цијене су повољне за госте из Словеније. Бањалука има лијеп и богат културни живот, те одличну гастрономску понуду”, нагласио је Радојичић. 

Он је навео да ће у Бањалуци 30. децембра наступити Харис Џиновић, у новогодишњој ноћи Жељко Самарџић и Никола Роквић, а 1. јануара Бањалучане и туристе из цијелог региона забављаће Жељко Јоксимовић. 

“То су популарни пјевачи и овдје, јер смо водили рачуна и о гостима из Словеније. Град има и низ зимских догађања на више локација”, нагласио је Радојичић. 

Он је рекао да су организовани мали сајмови са кућицама, што се може видјети и у Љубљани. 

Радојичић је додао да је већ тешко наћи мјесто у хотелима, те је препоручио свима који планирају долазак да што прије резервишу смјештај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана