Дочекана дјечија Нова година

Дочекана дјечија Нова година 31.12.2017 14:10 | Срна

Бањалука - Бројни бањалучки малишани и њихових родитеља данас су у центру града дочекали Дјечију нову годину, а за добру атмосферу побринули су се дјечији хор "Врапчићи" и састав "Мама вокс".

Замјеник градоначелника Бањалуке Срђан Амиџић честитао је најмлађима и пожелио им много среће и здравља.


"Желим да им се остваре снови, а да им ми нешто старији обезбиједимо да расту и развијају се", рекао је Амиџић у обраћању присутнима на простору између Трга Крајине и Парка "Петар Кочић", гдје је организован дочек.

Малишанима се обратио и Дјед Мраз, који им је пожелио све најбоље у Новој години и да их сљедеће године буде више.

У Бањалуци вечерас у 20.00 часова почиње новогодишњи програм концертом Лукијана Ивановића. Од 21.20 часова посјетиоце ће забављати Никола Роквић, а од 23.00 часа до 1.00 час наступаће "Лексингтон бенд".

Првог дана Нове 2018. године од 21.00 час предвиђен је наступ Џенана Лончаревића, а од 22.10 часова Тонија Цетинског.

У Бањалуци су јуче на препуном Тргу Крајине концерте одржали Ивана Петерс и Сергеј Ћетковић.

Од отварања "Зимзограда" 1. децембра у Бањалуци је примјетно присуство бројних туриста из Словеније, Србије и Хрватске.

Поводом Нове године град Бањалука на платоу испред Музеја савремене умјетности Републике Српске и Народног позоришта Републике Српске приредио је пригодан програм у оквиру манифестације "Зимска чаролија".

Централна бина за прославу Нове године у Бањалуци налазиће се на главној саобраћајници између Парка "Петар Кочић" и хотела "Палас" због чега је промијењен режим саобраћаја у централном дијелу града, од "Поште" до Улице Марије Бурсаћ.

Славље на отвореном обезбјеђиваће припадници Полицијске управе Бањалука, а биће ангажоване и дежурне службе.

У току новогодишње ноћи биће организован бесплатан превоз путника на одређеном броју линија јавног градског превоза.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица