Đokić: Vidan napredak u stranci u Banjaluci nakon unutarpartijskih izbora

Srna
Đokić: Vidan napredak u stranci u Banjaluci nakon unutarpartijskih izbora

Banjaluka - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je da je nakon provedenih unutarpartijskih izbora u banjalučkom Gradskom odboru SP vidan napredak, kojem svjedoči sve veći broj novih članova i političkih aktivnosti.

"Samo od početka ove godine u SP u Banjaluci se učlanilo više od 500 ljudi i to ovom odboru, ali i našoj partiji u cjelini daje novu energiju", rekao je Đokić nakon sastanka sa novoizabranim rukovodstvom Gradskog odbora SP Banjaluka.

Predsjednik stranke je istakao da snažno podržava aktivnosti banjalučkog odbora Socijalističke partije na jačanju mjesnih organizacija koje su temelj svake dobro organizovane političke partije, saopšteno je iz SP.

"Socijalisti su uvijek na najbolji način znali da grade organizaciju, obrazuju kadrove i prave strukturu koja je neophodna za sprovođenje politika usmjerenih na bolji život svih građana", rekao je Đokić.

Predsjednik Gradskog odbora Goran Selak zahvalio se na podršci predsjedniku partije Petru Đokiću i predsjedniku Izvršnog odbora Glavnog odbora Slobodanu Protiću koji je prisustvovao sastanku.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam rukovodstvo stranke mogao informisati da raste povjerenje građana prema našoj partiji i da vlada veliko interesovanje za aktivnosti koje smo pokrenuli, što je rezultovalo priključenjem više od 500 novih članova", rekao je Selak.

On je dodao da su u SP otvorena vrata za sve dobre i vrijedne ljude jer se ova stranka bori za dostojanstvo običnog čovjeka, humanije društvo i prava građana Republike Srpske.

Selak je najavio da će upravo povodom Svjetskog dana socijalne pravde, 20. februara ove godine u Banjaluci Gradski odbor organizovati predavanje na temu
"Socijalizam i socijalna pravda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana