Зоран Шпрајц интервјуисао најпопуларнијег хрватског политичара Никог VIDEO

Зоран Шпрајц интервјуисао најпопуларнијег хрватског политичара Никог VIDEO 07.09.2017 15:31 | Танјуг

Загреб - Након што је редовно мјесечно истраживање "ЦРО Демоскоп" показало да су учесници анкете, у оквиру испитивања о популарности политичара, најчешће заокруживали "нико", односно ниједног од "понуђених" политичара, новинар Зоран Шпрајц је у "РТЛ Директу" одлучио и да угости - Никог.

"Господине Нико, добро вече, добродошли у 'РТЛ Директ'. Како се осјећате као најпопуларнији хрватски политичар? Да, ви се као Нико осјећате никако, а замислите како се тек сад осјећају они који су досад мислили да су неко", рекао је Шпрајц празној столици преко пута себе.

Он је "Никога" упитао "како је успио у тако релативно кратком року да направи овако добар политички резултат, а посебно како је успио да престигне досад изузетно популарну предсједницу Хрватске Колинду Грабар Китаровић.

"Мислите да је тајна вашег успјеха што, за разлику од ње, ви пазите шта говорите, то јест не говорите ништа? Добро, предсједница можда говори све и свашта, некад можда боље да и не говори, али ево престигли сте и премијера (Хрватске Андреја Пленковића) који говори мало, а кад говори, као да ништа не говори? Како сте то успјели да побиједите?", упитао је новинар.

Шпрајц је констатовао да је његов имагинарни гост "стварно скроман".

"Али кад узмемо да сте потукли и (предсједника СДП) Давора Бернардића, то је заиста политички феноменалан успјех. Обзиром да сте ви Нико, човјек би очекивао мртву трку између вас двоје, а ви сте га потпуно избацили с ове листе? Дакле, мислите да његово вријеме тек долази јер долази вријеме ничега?", упитао је поново новинар.

Он се на крају захвалио "Никоме" на разговору и пожелио му "пуно успјеха ни у чему".© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица