Зоран Цвијановић због дугова морао да напусти стан

Курир.рс
Зоран Цвијановић због дугова морао да напусти стан

Београд - Прослављени српски глумац и продуцент Зоран Цвијановић нашао се на улици јер је морао заједно са породицом да напусти стан на Врачару у којем живи, пошто није успио да испрати дуговања од 70.000 евра.

 Остао је без стана и новца због преваре његовог некадашњег пријатеља и сарадника.

"Зоран нема гдје да преспава у Београду. Није могао да сања да ће од некадашњег пријатеља у бизнису доживјети такву превару. У потпуном је расулу без новца и финансија", каже извор једних дневних новина.

Цвијановић је почетком 2000. године покренуо бизнис везан за рециклажу с најбољи пријатељем, иначе успјешним продуцентом са којим је заједно подизао кредите за набавку машина.

Од глумца је тражено да свој дио удјела у компанији препише на свог пријатеља како би подигли још један кредит. Друга стана то никада није учинила, а послије је Зорану одбила да врати његов дио власништва. Ствар се још додатно компликује, јер је умјетник свом пословном партнеру дао и посљедњу уштеђевину коју је намијенио за кћеркино школовање.

Глумац је оца смјестио у старачки дом, а у помоћ су му притекли Милорад Мандић Манда, који га је ангажовао у позоришту "Бошко Буха" и Емир Кустурица на филму "На млечном путу", како би му макар мало олакшали ситуацију у којој се нашао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана