Владу Мандића уљепшавају хирурзи

Агенције
Владу Мандића уљепшавају хирурзи

Бивши рукометаш Влада Мандић, је како пишу српски медији, недавно кориговао јагодице убризгавши у њих хијалуронску киселину!

Познати српски плејбој с годинама све више води рачуна о свом изгледу, како би оправдао, али и задржао статус великог заводника, па се у посљедње вријеме очигледно подвргава и естетској хирургији. Иако је прије двије године Мандић оперисао нос тврдећи да је то урадио из здравствених разлога, усљед оваквог захвата се у знатној мјери и прољепшао!
- Влада је посетио једну приватну клинику, а онда се, након краћег размишљања, подвргао корекцији јагодица. Убризгао је хијалурон, који је иначе природан састојак коже, тако да се временом апсорбује и прилагођава лицу природније него силикон - открива извор близак бившем рукометашу. Влада је демантовао ове приче, иако се на фотографијама уочава разлика.
- Нисам оперисао јагодице. Кад се наспавам, лице ми буде затегнутије, а кад спавам само неколико сати, будем сав натечен, па се можда зато примећује разлика. Мислим да ми је рано да радим јагодице, што не значи да то можда нећу урадити за 15, 20 година. У сваком случају, на третмане лица идем једном месечно, али то је максимум - каже Мандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана