Vlada Vuksanović našao novu ljubav

Agencije
Vlada Vuksanović našao novu ljubav

Vladimir Vuksanović je poslije veze s Natašom Bekvalac, našao je novu djevojku baš u njenom rodnom gradu Novom Sadu. On nije smuvao bilo koju, već bivšu djevojku Milana Lole Smiljanića, manekenku Jovanu Švonju.

Atraktivnu crnku javnost je upoznala u spotu Saše Kovačevića "Kako posle nas" a dospjela je u žižu javnosti prije nekoliko godina, kad je pokušala da se ubije skočivši s Mosta slobode u Dunav zbog svađe s tadašnjim dečkom manekenom Slavkom Moljcem. Taman kad se taj incident zaboravio, Jovana je opet dospjela u javnost po nesreći, kad je u Sremskoj Mitrovici upala u termalni izvor i tom prilikom zadobila teške opekotine. Nesrećne situacije sad su daleko iza nje. Sa Vladom ljubav joj cvjeta, tvrde oni koji ih poznaju, ali vezu ne žele da eksponiraju. Kako pišu srpski mediji oni se i ne kriju, pa su prošlog vikenda viđeni zajedno na jednom beogradskom splavu.

- Posle raskida s Natašom Vlada je shvatio da mora da nastavi dalje i dao je šansu Jovani. Dosta vremena provode zajedno - govori dobro obaviješten izvor.
Jovana se novim dečkom pohvalila na "Instagramu", gdje je postavila njihovu fotografiju.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana