Vesna zavela grčkog advokata

Agencije
Vesna zavela grčkog advokata

Vesna Zmijanac, koja je nedavno raskinula vjeridbu sa Željkom Rstićem jer ju je varao s voditeljkom Tamarom Stojmirov, brzo ga je preboljela i već ima novog partnera.

Ona je, kako pišu mediji u Srbiji, zavela advokata srpskog porijekla koji već dugo živi i radi u Atini. Našla je dečka svojih godina i ne razdvaja se od njega ni sekunde! Upoznali su ih zajednički prijatelji, a pjevačici su ga preporučili kao vrhunskog pravnog stručnjaka koji bi joj pomogao u kupovini nekretnine u Atini, i od tada su stalno zajedno.

Folkerka je uz pomoć novog dečka i bivšeg supruga, oca njene kćerke Nikolije, Vlade Jovanovića, inače nekadašnjeg šefa marketinga PGP RTS-a, na korak od kupovine stana od 150 kvadrata, koji će opremiti po svom ukusu.

- Vesna je nedavno upoznala advokata, s kojim se već danima viđa. Veoma joj prija njegovo društvo. Po izgledu podseća na našeg vrhunskog baletana Konstantina Kostjukova, ali i na njenu staru ljubav, pa joj se mnogo svideo. Ni on nije ostao ravnodušan, a s obzirom na to da je s naših prostora, dobro zna ko je Vesna Zmijanac. Izvodi je na večere, a preko dana obavezno odlaze u jedan kafić da popiju kafu i tamo su redovni gosti. Iako neće da prizna, u očima joj se vidi da se zaljubila kao tinejdžerka - priča dobro obaviješten izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana