Tošić Karleuši ostavlja kuću i 350.000 evra

Glas Srpske
Tošić Karleuši ostavlja kuću i 350.000 evra

Duško Tošić navodno je odlučio da se razvede od Jelene Karleuše, a za kuću od dva i po miliona evra, koju je kupio, kao i za oko 350.000 evra, koliko u ovom trenutku ima na računu, sportista se neće boriti i namjerava da ih ostavi Jeleni i djeci.

Kako izvor blizak Tošiću tvrdi, fudbaler će navodno dati sve od sebe da razvod prođe što bezbolnije kako za njega, tako i za djecu, zbog čega i ne razmišlja da se bori za porodičnu nekretninu koju je nedavno kupio Karleuši.

- Cela ta porno-afera uticala je na Duška više nego sve drugo. U njihovom braku bilo je svega i svačega, ali prevara sa Vranješom je postala javna stvar. Budući da je sve što je isplivalo veoma veliki udarac za njega, on ne želi sve dodatno da otežava i apsolutno ne razmišlja o tome da se bori za porodičnu kuću. To mu ne pada na pamet i ni sekund o tome nije razmišljao, budući da ju je Jeleni i kupio - priča izvor i dodaje da se na računu sportiste nalazi manje para nego ikada i da će i taj novac rado prepustiti još zakonitoj ženi.

Dodaje da razvod koji Duško uveliko planira nikako neće uticati na njihovu djecu i da ih je obezbijedio finansijski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana