Tanja uzela 3.000 evra pa nije došla na nastup

Agencije
Tanja uzela 3.000 evra pa nije došla na nastup

Pjevačica Tanja Savić prevarila je ljude za nastup u poznatoj diskoteci u Doboju za 3.000 evra. Kako pišu srpski mediji pjevačici je kolega iz "Granda" Amar Gile Jašarspahić nabacio tezgu preko svog druga koji je menadžer u klubu gdje je trebalo ona da pjeva, ali je ona uzela pare i pobjegla.

Tanja je kao uslov izričito tražila da novac za nastup uplate mjesec ranije, što nije pravilo, da bi ona samo dan pred nastup javila da navodno ima smrtni slučaj, a već uveče je gostovala u jednoj emisiji koja se emitovala uživo. Sljedećeg jutra spakovala je kofere i sa mužem pobjegla u Australiju.

- Gile je zvao Tanju i rekao joj kako je njegov prijatelj zainteresovan da ona pjeva u klubu u Doboju. Iako nije imala mnogo zakazanih tezgi, kolega joj je pomogao da zaradi novac, ali ga je ona ispalila. Tanja i njen suprug insistirali su na tome da dobiju novac mjesec prije nastupa, iako nije praksa da bilo kome tako izađemo u susret. Dali smo joj sav novac, da bi ona samo dan pred nastup javila da ima smrtni slučaj i da ne može da pjeva - priča izvor iz diskoteke i dodaje da su u prvi mah povjerovali u pjevačicinu priču, ali već sutradan su saznali da je cijela priča bila smišljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana