Sin Hanke Paldum na odvikavanju?!

kurir
Sin Hanke Paldum na odvikavanju?!

Beograd - Mirzad Brkić (28), sin Hanke Paldum (58), trenutno se navodno nalazi na rehabilitaciji i odvikavanju od droge u Njemačkoj.

Nasljednik popularne kraljice sevdaha javnosti je postao poznat u januaru ove godine kada je svojim džipom marke nisan u Sarajevu naletio na tri žene koje je teže povrijedio, a policija je utvrdila da je bio pod dejstvom spida.

Nakon ove nesreće, Hanka je svog sina prijavila Centru za odvikavanje od alkohola i narkotika, u kome mora da provede 90 dana kako bi ispunio sve uslove pogodbe s tužilaštvom, koje je protiv njega podnijelo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbjednosti javnog saobraćaja.

"Posljednjih godina Mirzad ima problema s narkoticima, a pored toga zavisan je i od alkohola. On će tri mjeseca provesti na liječenju kako bi izbjegao zatvor", priča izvor za Kurir i nastavlja: "Hankin sin ima beskrajnu podršku porodice, koja mu je u inostranstvu omogućila adekvatno liječenje. Na rehabilitaciju je otišao na nagovor majke, koju je najviše pogodilo njegovo trenutno stanje."

Ovim povodom novinari su pozvali popularnu pjevačicu, međutim, čim su se predstavili, ona je prekinula vezu.

Na Brkića pucano prije 3 godine

Mirzad Brkić je godinama poznat policiji zbog kriminalnih radnji i upotrebe narkotika.

On je 2006. doveden u vezu sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je vozeći motor navodno udario i povrijedio pješaka, ali je taj slučaj zataškan.

Pet godina kasnije, 26. februara 2011, Mirsad je ranjen u pucnjavi. On je tada pogođen hicem u potkoljenicu, ali policiji nije želio da kaže gdje i kako je došlo do obračuna, niti ko je pucao na njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana