Šeron Stoun je nemoguća!

Tanjug
Šeron Stoun je nemoguća!

Italijanski reditelj Pupi Avati želio je da glumica Šeron Stoun igra u njegovom novom filmu "Zlatni dječak", ali ono što nije znao je koliko će biti teško da s njom sarađuje.

On je izjavio „Holivud riporteru" da je bio presrećan kada je saznao da je glumica pristala da igra u njegovom niskobudžetnom projektu, ali da se njegovo raspoloženje promjenilo kada su mu njeni predstavnici podnijeli listu njenih zahtjeva.

„Pregovori s njom bili su na granici apsurda, iznijeti su sramotni zahtjevi, kao da je Italija neka zemlja trećeg svijeta. Usput, samo da znate, u Italiji imamo struju", naveo je Avati.

Italijanski reditelj tvrdi da se Šeronino mušićavo ponašanje ispoljilo i na snimanju. Tako je jednom prilikom bez najave napustila set čim je vidjela grupu fotografa i televizijsku ekipu koji su došli da snime jednu scenu.

„Moj brat Antonio je kasnije primio poziv od njenog menadžera iz Los Anđelesa koji mu je rekao da se Šeron zaključala u svojim kolima, te da neće izaći i snimiti scenu dok se fotografi i televizija ne udalje sa seta", ispričao je on.

„Koliko lud treba da budeš da zoveš nekog u Americi da riješi problem koji je i sama mogla da rješi. Bilo je dovoljno da mi kaže", zaključio je Avati.

„Ništa od navedenog nije istina", bila je reakcija Šeroninog predstavnika za štampu na Avatijeve izjave. „Gospođa Stoun je izuzetan profesionalac", istakao je on, a prenosi Hafington post.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana