Sara i Kaća se posvađale usred butika

Agencije
Sara i Kaća se posvađale usred butika

Bivše učesnice rijalitija "Farma" pjevačica Katarina Grujić i manekenka Sara Trajanović prošlog vikenda šopingovale su u "Fešn parku" u Inđiji, gdje su sve posjetioce ostavile u čudu zbog žučne svađe oko torbice.

Djevojke su započele kupovinu vidno raspoložene, ali problem je nastao kad su se obje uhvatile za istu stvar u jednoj prodavnici luksuznih brendova. Drugarice su u jednom trenutku počele da viču jedna na drugu i da se otimaju oko torbe. Dok su prodavačice bile u čudu i očekivale kada će se Sara i Kaća počupati, njih dvije su shvatile da ih svi posmatraju, pa su "povukle ručnu". Dogovorile su se da jedna kupi tašnu, a druga košulju, pa će se mijenjati, kad kojoj šta bude trebalo.

- Sniženja su zaista bila velika i torbica za koju su se uhvatile bila je prelepa, ali niko nije očekivao da će se drugarice sukobiti usred butika. Na kraju su jedva uspele da se dogovore  - kaže jedna od prodavačica.

Ona je dodala da s obzirom na to da su obje djevojke temperamentne ni oštrih riječi nije nedostajalo a mušterije koje su se zatekle u butiku nisu mogle da vjeruju kako se one ponašaju na javnom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana