Sandra traži Nini bogatog muža

Agencije
Sandra traži Nini bogatog muža

Sandra Meljničenko ozbiljno se nameračila da dragoj prijateljici Nini Badrić u svojim krugovima nađe bogatog muža! Kako pišu srpski mediji, hrvatska pjevačica, koja je u Sent Moricu kod bivše modelsice i njenog supruga Andreja provela novogodišnje praznike, ovo zimovanje nije koristila samo za skijanje već i za sklapanje novih poznanstava.

Nina često drugarici pravi društvo na putovanjima. Meljničenkova ju je ugostila na svojoj jahti tokom krstarenja po Karibima, vodila ju je i u Moskvu, išle su zajedno u Pariz, ali i na druge destinacije.

- Sandra i Nina su se veoma zbližile u poslednjih pet godina, i bivša modelsica je baš zapela da za svoju drugaricu pronađe muža. Kako njen suprug ima mnogo uspešnih i bogatih prijatelja, ona je smislila da bi bilo najbolje da je upozna sa nekim od njih - otkriva dobro upućen izvor i dodaje:
- Nina je na odmoru kod Meljničenkovih danju uživala u zimskim sportovima, dok su noći svi zajedno provodili u druženju i izlascima. Nina se nije naljutila zbog takvih namera, a ko zna, možda joj se baš i posreći sa nekim s kim započne romansu preko preporuka - zaključuje ovaj sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana