Сандра тражи Нини богатог мужа

Агенције
Сандра тражи Нини богатог мужа

Сандра Мељниченко озбиљно се намерачила да драгој пријатељици Нини Бадрић у својим круговима нађе богатог мужа! Како пишу српски медији, хрватска пјевачица, која је у Сент Морицу код бивше моделсице и њеног супруга Андреја провела новогодишње празнике, ово зимовање није користила само за скијање већ и за склапање нових познанстава.

Нина често другарици прави друштво на путовањима. Мељниченкова ју је угостила на својој јахти током крстарења по Карибима, водила ју је и у Москву, ишле су заједно у Париз, али и на друге дестинације.

- Сандра и Нина су се веома зближиле у последњих пет година, и бивша моделсица је баш запела да за своју другарицу пронађе мужа. Како њен супруг има много успешних и богатих пријатеља, она је смислила да би било најбоље да је упозна са неким од њих - открива добро упућен извор и додаје:
- Нина је на одмору код Мељниченкових дању уживала у зимским спортовима, док су ноћи сви заједно проводили у дружењу и изласцима. Нина се није наљутила због таквих намера, а ко зна, можда јој се баш и посрећи са неким с ким започне романсу преко препорука - закључује овај саговорник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана