Šaban zaboravio na Cucu, ponovo zavodi suprugu

Agencije
Šaban zaboravio na Cucu, ponovo zavodi suprugu

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić priredio je iznenađenje svojoj supruzi Gordani. Iako se već neko vrijeme u medijima povezuje sa izvjesnom Ivonom Negovanović Cucom, pjevač ne mari za mnogobrojne komentare, pa je tako jedne večeri organizovao druženje sa prijateljima, među kojima su bili i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, a angažovao je omiljenog Gocinog pevača Dragog Domića.

- Šaban je rekao Goci da idu na večeru sa prijateljima, što jeste bila istina, ali ona nije znala da će se ta večera pretvoriti u žurku. Naime, Šaulić je dan ranije organizovao muziku i pozvao njihove najbliže prijatelje jer je želeo da se opuste i provedu uz dobru atmosferu. Kako Goca voli da sluša Domića, njen suprug je njega i angažovao da ih uveseli - rekao je izvor blizak Šabanu a prenose mediji u Srbiji.

- Goci u početku nije bilo ništa čudno. Došli su u restoran, tamo su već bili Ana, Mrka i još nekoliko njihovih prijatelja. Večerali su, pričali, a onda je ušao Dragi i zapevao njihovu zajedničku pesmu. Tada je Gordani sve postalo čudno i ukapirala je da je celo veče iznenađenje - završava ovaj izvor.

Očigledno je da su Šaulići prevazišli bračnu krizu i da im ljubav cvjeta poslije nekoliko decenija, koliko su zajedno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana