Шабан заборавио на Цуцу, поново заводи супругу

Агенције
Шабан заборавио на Цуцу, поново заводи супругу

Краљ народне музике Шабан Шаулић приредио је изненађење својој супрузи Гордани. Иако се већ неко вријеме у медијима повезује са извјесном Ивоном Неговановић Цуцом, пјевач не мари за многобројне коментаре, па је тако једне вечери организовао дружење са пријатељима, међу којима су били и Ана Бекута и Милутин Мркоњић, а ангажовао је омиљеног Гоциног певача Драгог Домића.

- Шабан је рекао Гоци да иду на вечеру са пријатељима, што јесте била истина, али она није знала да ће се та вечера претворити у журку. Наиме, Шаулић је дан раније организовао музику и позвао њихове најближе пријатеље јер је желео да се опусте и проведу уз добру атмосферу. Како Гоца воли да слуша Домића, њен супруг је њега и ангажовао да их увесели - рекао је извор близак Шабану а преносе медији у Србији.

- Гоци у почетку није било ништа чудно. Дошли су у ресторан, тамо су већ били Ана, Мрка и још неколико њихових пријатеља. Вечерали су, причали, а онда је ушао Драги и запевао њихову заједничку песму. Тада је Гордани све постало чудно и укапирала је да је цело вече изненађење - завршава овај извор.

Очигледно је да су Шаулићи превазишли брачну кризу и да им љубав цвјета послије неколико деценија, колико су заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана