Šaban otkupio snimak bahanalija

Agencije
Šaban otkupio snimak bahanalija

Šaban Šaulić je iskeširao 1.000 evra da bi spriječio da snimak na kojem je intiman sa svojom trideset devet godina mlađom ljubavnicom Ivonom Negovanović Cucom završi u medijima.

Folker nije ni znao da ovaj video postoji, dok s njim nisu kontaktirali oni koji su do njega došli, pišu srpski mediji. Kako smo saznali, snimak je nastao krišom u jednoj kafani dok se pjevač ljubio i grlio sa švalerkom, zbog koje ga je, tvrde upućeni, žena Gordana izbacila iz kuće, pa sad živi u vikendici u Krčedinu. Ovaj zapis je dokaz da je kralj narodne muzike u vezi s mladom Cucom, iako on to negira, pa je učinio sve da snimak ne ispliva u javnost.

- Ovaj snimak je ponuđen jednim dnevnim novinama, ali se njegov vlasnik predomislio, pa ga je prodao na drugoj strani za 300 evra. Osoba kod koje je završio video, kako sam čuo, potom ga je ustupila Šauliću i za to dobila 1.000 evra. Šauliću je bilo bolje da ga sam otkupi i uništi nego da okrene glavu i rizikuje da osvane u novinama. On je želeo da taj snimak više ne postoji i zbog toga ga je otkupio - kaže izvor medija.

Pozvali smo mladića koji je prvi imao snimak i on nam je potvrdio da ga je prodao drugoj osobi.

- Prodao sam snimak jednom liku, tako da nije više u mom posjedu - rekao je mladić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana