Romana pljuvala Fotosa pa mu se opet vratila

Agencije
Romana pljuvala Fotosa pa mu se opet vratila

Romana Panić i Fotos Pitađis ponovo su obnovili vezu. Pjevačica i advokat, koji se u oktobru 2012. godine oženio glumicom s Kipra Nikoletom Karom, u nedjelju uveče došli su u popularni beogradski klub "Sinema", gdje su zauzeli jedan od centralnih separea.

S obzirom na to da je Romana na "Farmi", u kojoj je učestvovala, otvoreno pričala o tome koliko ju je Pitađis povrijedio, mnogi koji su se te noći zatekli u "Sinemi" bili su veoma iznenađeni kad su ugledali dobro poznati par.

- Romana nije skidala osmeh s lica, a i Fotos je bio veoma raspoložen. Moguće je da su obeležili Romanin rođendan, koji je nekoliko dana ranije proslavila s društvom - kaže izvor s lica mjesta, a prenose srpski mediji.

Inače, veza između Romane i Fotosa godinama je intrigirala javnost zbog njihovih čestih svađa i pomirenja. Upoznali su se prije šest godina, a prvi put su raskinuli prije tri i po godine zato što je Fotos dobio sina sa Jovanom Simić. Romana je advokatu brzo oprostila, a definitivno su prekinuli svaki kontakt kad je on započeo vezu s glumicom Nikoletom Karom, kojom se oženio.+++



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana