Романа Панић декинтирана

Агенције
Романа Панић декинтирана

Познатој пјевачици Романи Панић ове године не цвјетају руже! Након што је раскинула са фудбалером Зораном Шупином, са којим је и медијски ратовала, поп пјевачица има и финансијских проблема. Како пишу медији у Србији, Панићева се надала да ће по изласку из ријалитија "Фарма" имати много више понуда за посао, али се то није обистинило.

- Ово дефинитивно није Романина година. Прво је имала буран раскид са Зораном, а затим се упутила у Црну Гору, где је провела два месеца, надајући се да ће имати више посла на Приморју, али се то није догодило. За скоро 60 дана, колико је тамо била, не може да се похвали ни са десет тезги. Није одбила ниједан наступ, али и ту где је певала, мало људи је долазило, па је зато власници нису поново звали - прича извор близак Панићевој, и додаје да она сада једва крпи крај са крајем.

- Живи као подстанар, док плати стан, рачуне, наточи гориво, купи храну, њој не остаје ништа. Од када се вратила из Црне Горе није имала ниједну тезгу. Она је научила да доста троши и не може да се помири са чињеницом да сада мора да пази где троши сваки динар - каже овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана