Rokvić muvao djevojke na plaži!

Agencije
Rokvić muvao djevojke na plaži!

Marinko Rokvić je još jednom potvrdio da je najveći švaler na estradi! Paparaci su poznatog pjevača ulovili u "akciji", a ne sluteći da ga slikaju, Marinko je naočigled brojnih kupača demonstrirao svoje zavodničke sposobnosti, pišu srpski mediji.

Dok se njegova supruga Slavica odmarala u njihovom stanu u Budvi, Rokvić je već od rane zore stigao na plažu. Međutim, svojom nepažnjom, pjevač je povredio koljeno, ali ga ni krvava rana nije spriječila da se udvara.

Naime, silazeći niz stepenice do mora, Marinku je papuča skliznula sa noge, te se pjevač sapleo i pao. Ranu je odmah isprao slanom vodom u plićaku, a onda počeo da šmeka cice. Očigledno da povreda pjevaču nije smetala da spopadne zgodne djevojke, koje su se u tom trenutku fotografisale. Rokvić, koji je i dalje u odličnoj fizičkoj formi budući da svakodnevno trenira, prišao je zgodnim brinetama i ponudio pomoć, međutim, one su ga odbile. Ubrzo se pored njega stvorila druga "žrtva", kojoj je pjevač istog momenta prišao, pružio ruku i zatražio broj telefona. Pošto su malo proćaskali i napravili dogovore samo njima poznate, Marinko se pokupio i napustio plažu kako bi se odmorio za nastup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana