Роквић мувао дјевојке на плажи!

Агенције
Роквић мувао дјевојке на плажи!

Маринко Роквић је још једном потврдио да је највећи швалер на естради! Папараци су познатог пјевача уловили у "акцији", а не слутећи да га сликају, Маринко је наочиглед бројних купача демонстрирао своје заводничке способности, пишу српски медији.

Док се његова супруга Славица одмарала у њиховом стану у Будви, Роквић је већ од ране зоре стигао на плажу. Међутим, својом непажњом, пјевач је повредио кољено, али га ни крвава рана није спријечила да се удвара.

Наиме, силазећи низ степенице до мора, Маринку је папуча склизнула са ноге, те се пјевач саплео и пао. Рану је одмах испрао сланом водом у плићаку, а онда почео да шмека цице. Очигледно да повреда пјевачу није сметала да спопадне згодне дјевојке, које су се у том тренутку фотографисале. Роквић, који је и даље у одличној физичкој форми будући да свакодневно тренира, пришао је згодним бринетама и понудио помоћ, међутим, оне су га одбиле. Убрзо се поред њега створила друга "жртва", којој је пјевач истог момента пришао, пружио руку и затражио број телефона. Пошто су мало проћаскали и направили договоре само њима познате, Маринко се покупио и напустио плажу како би се одморио за наступ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана