Родман је њежни див, пун бола

Агенције
Родман је њежни див, пун бола

Током гостовања у емисији Опре Винфри, Кармен Електра осврнула се на кратак али веома тежак период живота у вријеме брака са Денисом Родманом..

.Америчка глумица (42) осврнула се на своју везу са NBA звијездом (53) и објаснила шта се дешавало прије и послије брака.

Она наводи да је са само 26 година, током снимања свог првог филма, сазнала да њена мајка има тумор на мозгу.

"И буквално пар дана након што се вратила кући, умрла је", навела је глумица, коју су у том тренутку преплавиле емоције.

"Тада сам се препустила самоуништењу".

Бивша звијезда серије "Чувари плаже" упознала је Дениса и отпочела је њихова бурна веза. Почела је да пије, а њени пријатељи никако нису могли да разумију због чега га воли.

"Денис је био забаван. Људи су га сматрали опасним момком, али оно што сам ја видјела у њему је нежни див, опхрван болом. Разумјели смо једно друго.", објашњава глумица.

Пар се вјенчао 1998. године у Лас Вегасу, а раставио послије само годину дана.

"Наш брак био је врло страствен. Када је било добро, било је фантастично, а када је било лоше, било је најгоре", каже Кармен.

Она додаје да је "дошла себи" након једне Оприне емисије, када је позната водитељка изјавила да је за оздрављење потребно суочити се са емоцијама. Кармен је тада схватила да је све вријеме покушавала да потисне тугу и бол које јој је донијела мајчина смрт.

"Направила сам тотални хаос од свог живота покушавајући да блокирам емоције. Потребно ми је било много времена да се изборим са тим и наставим нормално да живим", закључује глумица

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана