Nina u vezi sa Mirzom Šoljaninom

Agencije
Nina u vezi sa Mirzom Šoljaninom

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (42) je već mjesec i po u vezi s pobjednikom treće sezone sarajevskog takmičenja "Zvijezda možeš biti ti" Mirzom Šoljaninom (29) iz Sjenice.

Kako navode bosanski mediji, oni su se upoznali 2011. godine na finalu muzičkog takmičenja, kad je Nina bila gost večeri, a godinu kasnije snimili su i duetsku pjesmu "Duše su se srele". U međuvremenu su postali dobri prijatelji, kasnije i vrlo bliski, pa čak ni razlika od 13 godina nije bila prepreka da se zavole.

- Nina često dolazi u Sarajevo. Oni vješto prikrivaju svoju vezu, kriju je od očiju javnosti da im nešto ne bi krenulo loše. Kad je Nina upoznala Mirzu, bila je ubijeđena da će on pobijediti u takmičenju. Kad su uradili i promovisali duet, njihovo druženje je postalo sve intenzivnije. Često su nastupali zajedno i ujedno se sve više približavali jedno drugom, a da toga nisu ni bili svjesni - priča izvor blizak pjevaču i dodaje da su Nina i Mirza svakodnevno u kontaktu, i broje dane do susreta. Mirza je na pitanje novinara da li je u vezi s hrvatskom koleginicom vješto izbjegao odgovor.

- U gradu sam, imam obaveza, ne mogu sad nikako da pričam. Izvini, molim te! Kasnije ću da se javim - poručio je pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana