Nataša posvađala Vladu i Ljubu

Agencije
Nataša posvađala Vladu i Ljubu

Poslije višegodišnjeg druženja i bratstva Ljuba Jovanović i Vlada Mandić više ne govore, i to zbog Nataše Bekvalac. Kako pišu srpski mediji drugari su se posvađali, jer je Vlada Natašu nazvao najvećom srpskom kurvom.

- Problem između Vlade i Ljube nastao je kada je Mandić rekao svom drugu da ne bude "pi*ka" i da konačno otvori oči, jer ga Nataša vrti oko malog prsta i pravi budalu od njega. Kap koja je prelila čašu dogodila se kada je Vlada jedno veče pozvao druga da izađu u kafanu, a on mu odgovorio da je sa pevačicom. Tada mu je Mandić poslao poruku sledeće sadržine:

"Ti si pi*ka najveća! Ja ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku kurvu. Varala te je sa kim je stigla. Sa Ćazimom, sa ovim, sa onim... Ti si pi*ka!". Ovaj SMS pročitala je i Nata, koja se mnogo iznervirala i besno je saopštila Ljubi: "Ili Vlada ili ja". Čak je insistirala da na njene oči Jovanović, sada već bivšem drugu, napiše poruku da je njihovo dugogodišnje prijateljstvo završeno i da je ovo poslednji put da je izvređao pevačicu. Naravno, Ljuba je poslao poruku po želji njegove drage - priča izvor blizak proslavljenom rukometašu i dodaje da se odmah sutradan Jovanović iselio iz zgrade koja je u vlasništvu njegovog bivšeg druga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana