Муж убијене пјевачице: Убица моје Јелене је камионџија, убио је још двије девојке

telegraf.rs
Муж убијене пјевачице: Убица моје Јелене је камионџија, убио је још двије девојке

Београд - У суботу 1. априла на гробљу у Борчи одржаће се годишњи помен убијеној пјевачици Јелени Марјановић. Посљедњих дана појавиле су се разне рпиче и фото-робот убице за којим потрага још увијек траје.

Муж покојне пјевачице Зоран Марјановић рекао је да је убијеђен да полиција сада зна ко је убио Јелену, те да је ријеч о камионџији који је на исти начин усмртио једну дјевојку у Аустрији и другу у Њемачкој, због чега се у истрагу укључио и Интерпол.

"Пријатељи из Аустрије су ми јавили да се ДНК пронађен на двема девојкама које су убијене на исти начин као и моја Јелена поклапа се ДНК серијског убице који жртве проналази на хиљаду километара раздаљине и убија их на исти начин. О томе су писале озбиљне аустријске новине које се раније никада нису бавиле Јелениним случајем и сигуран сам да су на правом трагу убице који оставља крвав траг по Европи", отркива Зоран за "Стар" и додаје:

"Још се увек се надам да ће Јелена доћи однекуд и појавити се, то нас и држи живима. Осећамо и даље њену присутност, поготову у студију, где смо радили и стварали. Нас петоро је било оцрњено пред целим светом и јако је тешко било носити то бреме, осетили смо толико велику мржњу и бес од стране људи. Ми чак у једном периоду нисмо могли улицом да идемо, морали смо обезбеђење да ангажујемо када идемо негде са дететом".

Додаје да је малој Јани рекао да је њена мама није напустила својом вољом него да је наишла на зликовца, који је њу усмртио.

Тај разговор о смрти њене мајке, према Зорановим ријечима трајао је седам сати, а мала Јана је питала како ће зликовац бити ухваћен и кажњен.

Зоран је додао да ако нађе убицу прије полиције да ће тај исто злочинац горјети на њеном гробљу као бакља, као и да никада није посумњао ни на једног члана породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана