Momir iznenadio Radu za rođendan

Agencije
Momir iznenadio Radu za rođendan

Folk pjevačica Radmila Manojlović i njen dečko Momir Gajić trenutno uživaju na Crnogorskom primorju.

Njihov odmor nije bio planiran, ali se košarkaški menadžer potrudio da doputuje na more da bi bio sa svojom djevojkom na njen 29. rođendan, koji je proslavila u ponedjeljak. Gajić je u Beograd stigao iz Amerike sredinom prošle sedmice, a već je u ponedjeljak bio je u Crnoj Gori, gdje pjevačica boravi sa sestrom Majom i drugaricom. Rada nije znala da će vidjeti svog dečka koji je smislio dobar plan. Zbog toga je njen šok kad ga je vidjela bio još veći.

- Momir je u Srbiju došao prošle sedmice jer je želeo Radu da iznenadi za rođendan. Kad je doputovao, ona je već sa sestrom i drugaricom otišla na Crnogorsko primorje da se odmori i napuni baterije za predstojeće nastupe. Momir je u ponedeljak ujutru otputovao za Crnu Goru i Radu oborio s nogu - priča dobro obaviješten izvor i nastavlja,

- Nije očekivala da će Gajić ostaviti sve poslovne obaveze koje ima u Americi da bi s njom proslavio rođendan. Kad ga je videla na vratima hotelske sobe, njenoj sreći nije bilo kraja. Ceo dan su proveli zajedno, a uveče su uživali u šetnji pokraj mora i romantičnoj večeri - završava izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana