Момир изненадио Раду за рођендан

Агенције
Момир изненадио Раду за рођендан

Фолк пјевачица Радмила Манојловић и њен дечко Момир Гајић тренутно уживају на Црногорском приморју.

Њихов одмор није био планиран, али се кошаркашки менаџер потрудио да допутује на море да би био са својом дјевојком на њен 29. рођендан, који је прославила у понедјељак. Гајић је у Београд стигао из Америке средином прошле седмице, а већ је у понедјељак био је у Црној Гори, гдје пјевачица борави са сестром Мајом и другарицом. Рада није знала да ће видјети свог дечка који је смислио добар план. Због тога је њен шок кад га је видјела био још већи.

- Момир је у Србију дошао прошле седмице јер је желео Раду да изненади за рођендан. Кад је допутовао, она је већ са сестром и другарицом отишла на Црногорско приморје да се одмори и напуни батерије за предстојеће наступе. Момир је у понедељак ујутру отпутовао за Црну Гору и Раду оборио с ногу - прича добро обавијештен извор и наставља,

- Није очекивала да ће Гајић оставити све пословне обавезе које има у Америци да би с њом прославио рођендан. Кад га је видела на вратима хотелске собе, њеној срећи није било краја. Цео дан су провели заједно, а увече су уживали у шетњи покрај мора и романтичној вечери - завршава извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана