Milan Kalinić ne podnosi partnerku u Plesu sa zvezdama

Agencije
Milan Kalinić ne podnosi partnerku u Plesu sa zvezdama

Milan Kalinić želi da napusti šou "Ples sa zvezdama" koji se emituje na Prvoj televiziji. Glumac i voditelj imao je, kako pišu srpski mediji, sastanak s producentima, na kojem je zahtijevao da više ne nastupa u paru s Jelenom Kolarević.

- Milan ne krije nezadovoljstvo svojom učiteljicom plesa i partnerkom u takmičenju, a čak je i javno ogovara pred učesnicima. Nakon prošlonedeljne emisiji tražio je hitan sastanak s produkcijom. Njegov kategorični zahtev bio je da mu promene partnerku, ili će napustiti takmičenje - kaže izvor blizak produkciji i dodaje,

- Kalinić nije zadovoljan načinom rada. Posebno ga nervira što se prema njemu ponaša kao velika profesorka. On je pričao da mu je govorila da ljudi glasaju za njih samo zbog nje i da njega ne cene kao glumca i plesača. Na drugoj strani, Jeleni su veoma zasmetale njegove šale, a skoro je zaplakala kad je u jednom od predstavljanja izgovorio da pleše s babom.
Da nešto nije u najboljem redu između Jelene i Milana primetili su i članovi žirija. Plešući mambo glumac je dozvolio da partnerka posrne u njegovim rukama i izgubi korak.
Da li će i dalje igrati zajedno zavisi od odluke produkcije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana