Милан Калинић не подноси партнерку у Плесу са звездама

Агенције
Милан Калинић не подноси партнерку у Плесу са звездама

Милан Калинић жели да напусти шоу "Плес са звездама" који се емитује на Првој телевизији. Глумац и водитељ имао је, како пишу српски медији, састанак с продуцентима, на којем је захтијевао да више не наступа у пару с Јеленом Коларевић.

- Милан не крије незадовољство својом учитељицом плеса и партнерком у такмичењу, а чак је и јавно оговара пред учесницима. Након прошлонедељне емисији тражио је хитан састанак с продукцијом. Његов категорични захтев био је да му промене партнерку, или ће напустити такмичење - каже извор близак продукцији и додаје,

- Калинић није задовољан начином рада. Посебно га нервира што се према њему понаша као велика професорка. Он је причао да му је говорила да људи гласају за њих само због ње и да њега не цене као глумца и плесача. На другој страни, Јелени су веома засметале његове шале, а скоро је заплакала кад је у једном од представљања изговорио да плеше с бабом.
Да нешто није у најбољем реду између Јелене и Милана приметили су и чланови жирија. Плешући мамбо глумац је дозволио да партнерка посрне у његовим рукама и изгуби корак.
Да ли ће и даље играти заједно зависи од одлуке продукције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана